03.07.2024.

09:45

Foto: Foto: Printscreen/You Tube, Aleksandar Jovanović Cile, Peđa Milosavlojević

Vesti

Jovanov žestoko odgovorio na napad iz SPS: Dačić da stavi prst na čelo, koja je razlika između njegovog poslanika Braunovića i Ćute? (VIDEO)

Poslanik SPS u Skupštini Srbije Igor Braunović zapretio je vladajućoj koaliciji, u kojoj se nalazi i njegova partija, da će organizovati litije.

Sada je stigao odgovor Milenka Jovanova, koji je istakao da se Braunović, kao i mnogi drugi šlepa uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Igor Braunović je vikao sloboda ili smrt, a on je izabrao smrt, je l? Seo je u fotelju "Srbijašume", znači to je ta smrt. On mlati prstom i nekome preti, a šlepa se uz Aleksandra Vučića. Nikada nisam čuo ovog čoveka da se obraća ovako opoziciji. Ovakvo ponašanje mi je stvarno odvratno i ovo guslarsko glumatanje patriotizma - rekao je Jovanov gostujući u Info jutru na Informer TV.

Član Predsedništva SNS je istakao i je jedina razlika između Braunovića i lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćute u tome ko šta pije.

- Interesantno je kako se uvek nađu neki ljudi koji su isti kao opozicija, a u vlasti su. Ne vidim razliku između njega i Ćute, jer su oni isti, jedina razlika je što jedan pije rakiju, a drugi vinjak. Sad mi je jasno što se ljubaka i grli sa Srđanom Milivojevićem u Skupštini. Oni nemaju politiku, oni se pretvore u komentatora vesti, koji su uvek protiv svega što predsednik Vučić kaže i radi - rekao je Jovanov i pozvao Dačića da "stavi prst na čelo i dobro razmisli".

- U čemu je razlika između Ćute i Braunovića, pozivaju na iste nerede, a ja pozivam Braunovića da potpiše ostavku. Što ne izađe na izbore sa svojom politikom, ako ne zastupa politiku Aleksandra Vučić. Ko je Aleksandar Vučić u odnosu na Igora Braunovića. Igor Braunović je jedna politička veličina u odnosu na Vučića, on bolje zna sigurno od predsednika. Neka podnese ostavku na mesto direktora "Srbijašume" i da izađe iz Skupštine, pa onda neka ide da se baca pod voz kao Ćuta, ako trpimo ludake u opoziciji, nećemo trpeti ludake u vlasti - rekao je Jovanov.