03.07.2024.

11:58

Foto: Foto: Printscreen/YouTube, Tanja Andrić

Vesti

Ko je sekao šume na crno!? Vučićević "izrešetao" Braunovića: Pitanja na koja lažni SPS ekolog mora da odgovori! (VIDEO)

Igor Braunović, kada SPS i direktor "Srbijašuma", preti aktuelnoj vlasti čiji je deo i njegova partija, litijama i to zbog litijuma.

Osvanuo je snimak na kojem Braunović govori vodećim ljudima u državi da paze šta rade, samo je nejasno da li misli i na predsednika njegove partije Ivicu Dačića, koji je ujedno i potpredsednik Vlade i ministar policije.

Da Braunović i te kako ima putera na glavi otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, koji je u toku kolegijuma pozvao Braunovića da odgovori na nekoliko pitanja. Gle čuda, sva se odnose upravo na zaštitu prirode i životne sredine, o čemu su Braunoviću puna usta.

- Ovo je program uživo i evo dobijam informacije, pa imam nekoliko pitanja za Braunovića i pozivam ga da odgovori. Koliko je dao na crno dozvola da se seku šume u parkovima prirode u Srbiji? Koliko je dao dozvola za seču šuma na primer na Goliji? Gde je ta šuma otišla i ko je uzeo te pare? - upitao je Vučićević.

On je naglasio i da rukovodstvo SPS na čelu sa Dačićem mora da se oglasi ovim povodom, jer će u suprotnom biti jasno da oni podržavaju Braunovića.

Možda je vrućina velika pa Dačić, Ružić i ostali nisu videli... Ali, eto, dajemo im vremena do večeras da vide i odgovore - istakao je Vučićević.