03.07.2024.

14:48

Foto: Fotoilustracija/printscreen

Vesti

Vređa oca po medijima, a predstavlja se "borcem za prava"! Nakon što je sa suprugom okrivio bolesne roditelje, Petković je sad otišao korak niže (VIDEO)

Nebojša Petković, aktivista udruženja "Ne damo Jadar", kao i njegova supruga Marijana,  učestvovali su na protestu protiv Rio Tinta u Loznici. Međutim, kada je u u javnost otkriveno da je Nebojšin otac, Milan Petković, prodao je zemlju Rio Tintu, o čemu svedoči ugovor o kupoprodaji, supružnici su pokušali da se "operu", optužujući za to bolesne roditelje.

Marijana Trbović Petković rekla je tada da je tu njivu prodao njen svekar koji je bolestan čovek.

- Preživeo je dva infarkta, ima ozbiljan šećer, ali ono što jeste strašno je to da je taj iznos 4.983 evra, i da se sada nepotrebno na našu porodicu lepi neka cifra koja je netačna. I ono što je još strašnije ovde imate saglasnost supružnika, moja pokojna svekrva je bila dementna - rekla je Marijana Petković.

Informer

 

Ovim tvrdnjama pridružio i sam Nebojša Petković, koji kaže da su njegovi roditelji prodali zemlju jer su bili teško bolesni:

- Radi se o čoveku koji je dugogodišnji srčani bolesnik, imao je dva infarkta, šećeraš na insulinu. Moja majka je u to vreme bila dementna - rekao je Petković 1. jula 2024. godine.

Petković je sada otišao korak niže, pa je tako u svom uključenju na televiziji N1 počeo da vređa oca govoreći kako je potrošio pare od prodaje zemljišta, a da on s tim nema ništa. Lažni ekolog je ponovo iskoristio priliku da se od toga ogradi rekavši da nema nikakve veze ni sa prodajom zemlje, niti bilo čim drugim što ima veze sa Rio Tintom.