04.07.2024.

08:35

Foto: Foto: Printscreen, TANJUG/ Sava Radovanović

Vesti

Nasilnička opozicija se ne smiruje! Savo Manojlović zapretio nasiljem na ulicama ukoliko mu se ne ispune želje (FOTO)

 

Savo Manojlović, lider pokreta "Kreni-promeni" i propali kandidat za gradonačelnika Beograda, uzeo je nešto ranije odmor i otišao na holidej, a onda je u Loznici organizovao protest protiv litijuma sa Adijem Selmanom, aktivistiom pokreta "Karton revolucija", koji je poznat po tome da je organizovao šetnju za Srebrenicu i optuživao Srbe za genocid.

Nakon što mu je protest u Loznici protiv kompanije Rio Tinto i Projekta "Jadar", u režiji opozicije i lažnih ekologa, propao jer je broj ljudi koji je otišao da ih podrži iznosio "na mišiće" oko 2.000, Savo Manojlović je poslao još strašniju poruku i zapretio definitivnim haosom na ulicama, što su brže bolje podržala i prenela tajkunska glasila. 

Na portalu Nova.rs osvanuo je tekst sa naslovom: "Manojlović: Ako vlast ne odustane od saradnje sa Rio Tintom kroz institucionalnu borbu, stvari će se rešavati na ulicama", u kome bez srama Manojlović ističe da to nikako nije pretnja. 

Informer

 

- U tom smislu bilo kakvi incidenti idu na dušu onih koji ne sprovode zakon i koji su okupirali ovaj sistem - naveo je Manojlović povodom najavljene mogućnosti da vid protesta bude zaustavljanje saobraćaja na prugama.

Ovim je Manojlović bez trunke griže savesti i sramote najavio i incidente i nasilje na ulicama, jer smatra da za to neće biti odgovoran onaj koji sprovodi nasilje, već oni što će da trpe to nasilje. 

Nije opoziciji strano da pravi haos, nosi vešala, motorne testere, divlja na ulicama... A sada su potvrdili da će to ponovo raditi ako se ne ispune njihovi hirovi!