04.07.2024.

10:15

Foto: Reuters

Vesti

Šolakova novinarka u islamističkim medijima žali se na Vučića jer ne da na Srbe! Smeta joj borba za naš narod!

Tajkunskoj novinarka je to što se Srbija na čelu sa Vučićem borila da srpski narod ne bude obeležen kao genocidan opisala kao radikalan čin.

Ona je potom iznela niz optužbi na račun predsednika Vučića, a potom se požalila i na to što je zabranjen sraman festival koji promoviše nezavisnot lažne države Kosovo "Mirdita, dobar dan".

- Zbog svega ovoga Vučić i njegova svita su žustro reagovali na usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Njima nije u interesu, ni političkom, ni ideološkom da Srbi shvate već jednom da je u Srebrenici bio genocid, jer bi tada Vučić i njegovi saborci završili bar na sudu zbog svega što su radili tokom ratova devedestih - rekla je Diković otvoreno optužujući i Vučića i ceo srpski narod.

Informer

 

Ona je potom iznela laž da srpska vlast želi da stvori “veliku Srbiju” i da se konstantno meša u politiku BiH, Crne Gore, čak i Severne Makedonije.

- Vlast u Srbiji ne zna šta su dobrosusedski odnosi, šta je suočavanje s prošlošću i šta je pomirenje - oni samo znaju za kriminal, korupciju i sukobe. Ako međunarodna zajednica ne zaustavi Vučića, to što negira genocid u Srebrenici biće najmanji problem - jer on region vodi ka novim ratovima - rekla je tajkunska novinarka, ne osvrćući se na činjenicu da Vučić konstantno poziva na mir i gleda isključivo srpske interese.

Podsećamo, Dikovićeva je pre dve godine bila ljuta bog govora predsednika Vučića u Ujedinjenim nacijma:

- On je uzvikom "Živela Srbija" pokazao koliki je autokrata - rekla je.