05.07.2024.

08:21

Foto: Foto: Printscreen, FOTO TANJUG/Jadranka Ilić

Vesti

Ni sami ne veruju u ono što pišu! Islamisti i ustaše načisto prolupali: Napali Vučića, pa na perfidan način pokušali da degradiraju rusko-srpsko prijateljstvo!

Naime, islamistička Bosna objavila je ranom zorom tekst u kome objašnjava svoje želje i snove, pa kao dodole za kišom, priželjkuju lošije odnose Republike Srbije i Ruske Federacije, objašnjavajući kako, verovatno u njihovim snovima, ruski predsednik Vladimir Putin nije hteo da se javi predsedniku Vučiću i da je navodno zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško, koji je nedavno boravio u Srbiji, brzo napustio Srbiju. 

Na samom vrhu skandaloznog teksta stoji naslov: "U strahu su velike oči: Aleksandar Vučić pokušao opravdati potez zamenika Sergeja Lavrova, a bolje da nije...". 

Informer

 

Prvo da objasnimo izraz "U strahu su velike oči"!

Zašto jače otvaramo oči kada smo u strahu? Postoji li fobija od gledanja?

Postoji! Slobodna Bosna najverovatnije ima fobiju od gledanja u dobre prijateljske odnose Srbije i Rusije! Pa što bi naši stari rekli "kome čavka na glavi, on kaže iš", tako oni započinju svoj tekst, sa strahom prilaze raščlanjivanju svojih ideologija. 

Ali ono što je zanimljivo, u tekstu se nigde ne nude neki "dokazi" u prilog onome što se tvrdi u naslovu. 

Ah, da, od straha su previše raširene zenice, pa im se pomutio i um i vid! 

Um da shvate, a vid da jasno spozanju veličinu i čvrstinu srpsko-ruskog prijateljstva! 

U istom ritmu, sa istom željom, to su činile i ustaše, pa je tako ustaški "Jutarnji list" objavio tekst sa naslovom: "Drama na relaciji Beograd-Moskva, Vučić se izmotava na Instagramu, gost iz Moskve pobegao iz metropole, Putin se ne javlja". 

Informer

 

Opet kroz tekst možemo videti niz izmišljotina bez dokaza...