Autor: Informer.rs

05.07.2024.

11:02

Foto: printscreen

Vesti

Od noža i klanja niko nije pobegao! Stravične pretnje Nenadu Nešiću i Sanji Vulić: Alah će vam dosuditi!

- Tebi i tvojoj Vulićki vlahinji što se pravite da ste iz Sarajeva uskoro će Alah dosuditi. Džaba vucarate gorile i blindirana auto, od noža i klanja niko pobegao nije - stoji u jezivom dopisu do kog je došao Informer, koji je adresiran "na ruke ministra nesigurnosti".

Informer

 

Podsetimo, voditelj Informer televizije Petar Popović Pepo nedavno je svedočio i brutalnim uvredama na račun Nešića u Sarajevu!

Kako smo već pisali, Nešić je tada prisustvovao sednici Skupštine na kojoj se raspravljalo i o njegovoj smeni (na inicijativu SDA) i to zbog vica koji je ispričao u emisiji Ćirilica kod Milomira Marića.

Dok smo prolazili Sarajevom, stalno su nam dobacivali i vređali nas. Isto je bilo i u zgradi Skupštine u kojoj su inače i ministarstva. Dok su prolazili pored nas, vređali su nas čak i poslanici - posvedočio je tada Popović za Informer.rs.

Nešić se, inače, nedavno oglasio i osudio teroristički napad u Beogradu koji je izveo konvertit Miloš Salahudin Žujović.

Nešić je tada naveo da se mora biti stalno na oprezu i preduzimati zajedničke mere kako bi se zaštitili građani i očuvao mir.

- U ovim teškim trenucima, naše misli su sa povređenim pripadnikom Žandarmerije, njegovom porodicom, kao i sa celom Srbijom. Ostanimo ujedinjeni u borbi protiv terorizma i očuvanju stabilnosti u našim zemljama - istakao je Nešić i dodao da je Ministarstvo uz svoje prijatelje u Srbiji.