05.07.2024.

11:49

Foto: Foto: Printscreen, Reuters

Vesti

Znaju li za stid?! Opozicioni "Danas" propagandna agencija lažne države Kosovo i Aljbina Kurtija!

Naime, nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio da su dronovi iz Đakovice za izviđačke aktivnosti prema Srbiji dokazano bili prištinski, takozvani kosovski minstar Ejup Maćedonci to je pokušao da demantuje, a tajkunski Danas je pohrlio brže-bolje da to podrži i proširi dalje! 

- Ciljeva je više. Ja ne bih o svim ciljevima da govorim, svakako sagledavanje operativnih sposobnosti naše vojske, u širem smislu. Bajraktari iz Đakovice su bili prištinski, mi smo ih gledali kao na dlanu, da je neko dugo vreme, ne bi se zadržali u vazduhu. Pošto je to prostor pod kontrolom KFOR-a, mi poštujemo to. To ne bi bio veliki bezbedonosni problem za nas, ne bi bio nikakav problem -  rekao je predsednik Vučić pre dva dana. 

Međutim, tajkunski Danas je sada objavio tekst sa naslovom "Ejup Maćedonci odgovorio Aleksandru Vučiću: Barjaktar koristimo samo za osmatranje Kosova",  na taj način otvoreno se stavljajući na stranu terorista, a protiv svoje zemlje!

Informer

 

I dok mediji naklonjeni srpskoj opoziciji nastavljaju da Kurtija dižu u nebesa, stvarnost je potpuno drugačija.

Kurti svakodnevno hapsi naš narod, oduzima im imovinu i sprovodi teror svake vrste, a jasno je da će njegovi problemi sa srpskim narodom sasvim nestati ako Srba na Kosmetu uopšte ne bude, što mu je i cilj, ali koga briga, tajkunski mediji će nastaviti sa podrškom upućenoj Prištini!