Autor: Informer.rs

05.07.2024.

21:16

Foto: Tanja Andric

Vesti

Milenko Jovanov: Napadaju Vučića jer je objavio rat mafiji, Narodnu skupštinu pretvorili u pozornicu za odbranu Belivuka i Miljkovića

"Prvi način se odnosi na odbranu pred sudom, od optužbi za dela koja se kriminalnom klanu i njegovim pripadnicima stavljaju na teret.

Drugi način odbrane se odnosi na to da se u medijima voljnim da pišu u interesu kriminalnog klana, brutalnim lažima napada predsednik Vučić zato što je objavio rat mafiji i što se mafiji suprotstavio.

Treći se odnosi na delovanje ljudi koji se nalaze u politici, koji u političkoj areni iznose odbranu za račun kriminalnog klana i ponavljaju laži, koje imaju za cilj da se stalnim ponavljanjem u javmom mnjenju nekako zamene uloge onoga ko je kriminalce pohapsio i samih kriminalaca. Takođe, ovi napadi imaju za cilj kriminalizaciju i dehumanizaciju predsednika Vučića i njegove porodice, kako bi se kriminalnom klanu pripremio teren za njihovu likvidaciju.

Nažalost, mnogi narodni poslanici učestvuju u ovome. Narodnu skupštinu su pretvorili u pozornicu za odbranu Belivuka, Miljkovića i čitavog tog klana. 

Najuporniji i najangažovaniji na ovom sramnom zadatku je poslanik poznat kao Primerak", navodi se u saopštenju na društvenoj mreži Iks.