06.07.2024.

08:08

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Ponošu i Kurtiju zagarantovan ambis politike delovanja protiv Srbije! Vujičić striktna: Zahvaljujući Vučiću, Srbija ima jaku VS - narod može biti miran i spokojan!

Ponoš je Kurtijevo špijuniranje dronovima nazvao "nekim izviđačkim aktivnostima u okruženju", a onda je je premijera lažne države pravdao rečima da nije te dronove nabavio da ih drži u magacinu?!

Upitana da prokomentariše, predsednica Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju, Danijela Vujičić ocenila je da je za bivšeg NATO generala očigledno potpuno "legitimno" da Kurti proteruje Srbe i špijunira i provocira dronovima srpsku vojsku i državu.

- Za čije interese je radio samo je nastavio i potvrdio da mu je Kurti saveznik u podrivanju srpske države. Zahvaljujući predsedniku Vučiću i njegovoj zasluzi da Srbija ima jaku i ponovo ponosnu Vojsku Srbije, narod može biti miran i spokojan, što ne verujem da to može Ponoš i svi oni koje on podržava. Kao ozbiljna država, uvek ćemo biti spremni na odgovor na provokacije bilo koje vrste koje ugrožavaju bezbednost svih njenih građana, što je i predsednik uvek naglašavao. Jadna su Kurtijeva krila kada mu koordinate daje Ponoš, gde je obojici zagarantovan ambis politike delovanja protiv Srbije - poručila je Vujičić.