Autor: Informer.rs

06.07.2024.

17:27

Foto: shutterstock/e-stock

Vesti

Ovako su nacisti pisali o Jevrejima! Milenko Jovanov oštro reagovao na kolumnu Draže Petrovića - sanjaju koncentracione logore!

Naime, Draža Petrović članove SNS na brutalan i jezi način vređa, što za uredništvo tajkunskih medija koji se kunu u toleranciju i demokratske vrednosti, uopšte nije sporan.

- Naprednjaci imaju mozak koji je u većini slučajeva znatno manji od onoga što njihovo telo zahteva za osnovne telesne funkcije, pa manjak moždane materije u osnovi pokreće njihovu sposobnost da budu neinteligentni, a neinteligentne vrste su često vrlo bahate, zle, alave i pakosne - navodi se u spornom delu kolumne Draže Perovića.

Milenko Jovanov je na ovu kolumnu oštro reagovao, i kako je naveo, na isti način su nacisti pisali o Jevrejima.

- Slične je tekstove tridesetih godina prošlog veka objavljivao Felkišer beobahter, list Nacionalsocijalističke nemačke radničke partije. O Jevrejima. Šolakovi mediji početkom 21. veka baštine suštinski iste vrednosti i na isti način vrše dehumanizaciju protivnika. Jedan je već budan sanjao i koncentracione logore. Krasno, zar ne? - napisao je Jovanov u reakciji na kolumnu Draže Petrovića.