07.07.2024.

17:43

Foto: beta/printscreen

Vesti

Preti li Handžar divizija novim klanjem Srba?! Šta najavljuju bolesne pretnje i kampanja iz Sarajeva?

Isti oni koji do iznemoglosti ponavljaju laži o "snajperisti Vučiću" otvoreno prete rušenjem Dejtonskog sporazuma i novim klanjem Srba.

Nakon pojavljivanja 10 srpskih mladića, kadeta Vojne akademije Vojske Srbije, koji su posetili Bratunac i Kozaru na obeležavanju ratnih zločina, u Sarajevu je krenula strašna kampanja u tome da Srbi spremaju agresiju na BiH.

Pritom, vojni kadeti su se u Bratuncu na obeležavanju ratnih zločina u Podrinju pojavili uz dozvolu svojih nadređenih. Istovremeno, niko i nikad ništa sumnjivo i sporno nije video u pojavljivanju pripadnika Oružanih snaga BiH u Potočarima kod Srebrenice.

Postavlja se zato osnovano pitanje da li se to spremaju nove Handžar divizije za klanje Srba?! Da li se to bošnjački ekstremisti uveliko pripremaju za novi rat protiv Srba, za nova etnička čišćenja poput onih u Sarajevu, Mostaru, Tuzli?!

Po sistemu "drž' te lopova" krvoločne balije, ponavljajući mantru o "velikosrpskoj agresiji",  uveliko oštre noževe i spremaju nove zločine nad Srbima koji su krivi samo zato što su Srbi.

Neki bi, izgleda, da nastave tamo gde je Naser Orić stao, da kolju srpsku decu i žene, da nevinim civilima kopaju oči, seku uši, da ih ritualno kolju i na svaki drugi način zatiru.

Samo, svi bi oni morali da znaju da Srbi u BiH i Republici Srpskoj danas iza sebe imaju nikad jaču i ozbiljniju državu Srbiju.