07.07.2024.

18:59

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Selaković osudio napad na Danila Vučića: Nastavak beskrupulozne kampanje, koja se besramno vodi protiv predsednika i njegove porodice

Saopštenje Nikole Selakovića prenosimo u celosti:

- Najoštrije osuđujem nastavak beskrupulozne i sramotne kampanje, koja se u nedostatku političkih programa i argumenata, besramno vodi protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice. Govor mržnje kojim je opozicioni lider Srđan Škoro nedvosmisleno pozvao na ugrožavanje elementarnog prava na život i bezbednost Danila Vučića samo zato što je sin čoveka sa čijom politikom se ne slaže je pokušaj zastrašivanja u cilju nasilnog preuzimanja vlasti mimo volje građana Srbije koji su svoje političko opredeljenje pokazali na izborima.

Očekujem da nadležni organi reaguju jer u pravnoj, demokratskoj državi kakva je Republika Srbija nema mesta za verbalni kao ni bilo koji vid nasilja.

Puna podrška porodici Vučić i politici mira, stabilnosti i daljeg napretka za koju se zalaže i koju u interesu naše zemlje i našeg naroda vodi predsednik Republike Srbije.