Autor: Informer.rs

07.07.2024.

20:08

Foto: Tanja Andric

Vesti

Ministarka Žarić Kovačević: Samo bolestan mozak i čovek koga su ubile sopstvene frustracije može da izjavi da bilo koga treba poslati u rudnik i tuširati uranijumom

- Samo bolestan mozak i čovek koga su ubile sopstvene frustracije može da izjavi da bilo koga treba poslati u rudnik i tuširati uranijumom. Posebnu težinu daje činjenica da se radi o predsedniku Srbije i njegovom starijem sinu, koji trpe svakodnevne napade, targetiranja, kriminalizaciju, uvrede najgore vrste, čak i pretnje, kao da je danas normalno da ljudi jedni drugima izgovaraju najstrašnije reči.

- Jasno je da čovek koji je uputio ove grozote Aleksandru Vučiću i Danilu ne može protiv sebe i svojih poriva, ali postoje državni organi, institucije i ustanove koje mogu da pomognu da se ovakve reči više ne čuju. Krenite od sebe sledeći put, od svoje porodice, od svoje dece - da li bi ćutali na takve reči, da li bi tada mislili da je to opravdano i dozvoljeno?

- Po ko zna koji put osuđujem ovakvo ponašanje i pozivam državne organe da reaguju u skladu sa zakonom i sačuvaju Predsednika, jer će tako sačuvati i državu - navela je Jelena Žarić.