07.07.2024.

21:42

Foto: Informer

Vesti

Danilo, tvoj KiM je uz tebe! Danijela Vujičić: Ova direktna i otvorena pretnja smrću mora što hitnije i najstrože biti kažnjena!

Vujičić se tim povodom oglasila na mreži "X" i navela da od nadležnih organa očekuje da najhitnije i sa najvećom ozbiljnošću postupe povodom najnovijih pretnji Danilu Vučiću, jer se radi o ugrožavanju bezbednosti člana porodice nosioca najviše političke funkcije u zemlji!

"Puna podrška porodici Vučić. Danilo, tvoj KiM je uz tebe", napisala je predsednica Odbora za KiM i dodala: 

"Nije prvi put da čestitog momka Danila Vučića osuđuju, javno linčuju, prete smrću monstrumi i bagra najgore vrste. Danilo deli sudbinu Srba sa KiM, ali bi monstrum Škoro i da ga preda u ruke Kurtiju. Ova direktna i otvorena pretnja smrću mora što hitnije i najstrože biti kažnjena", jasna je bila Vujičićeva. 

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro demonstrirao je na televiziji KTV vrhunac mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom".

Više o tome pročitajte klikom OVDE.