07.07.2024.

21:32

Foto: Informer

Vesti

Saša Jeremić osudio napad na Danila Vučića: Kada im se ne ispunjava svaki prohtev i ne daje podrška za njihov banditizam, kreću sa napadima na decu

- Napadi na decu, na porodicu, su odlika najvećeg ljudskog taloga koji hoda ovom planetom. I nije iznenađujuće kada se vidi da je sve to "ista škola". Oni koji, kada nije po njihovoj želji i volji, kada im se ne ispunjava svaki prohtev i ne daje podrška za njihov banditizam i njihovu patološku želju da je sve njihovo, odmah kreću sa lažima, napadima na decu i porodicu, uvredama najgore vrste, čak i pretnjom smrću, kako bi svoj bes i svoje zlo razusuli na sve strane.

Na žalost, takvih ljudi , iz iste "škole" ima i na mestima na kojima nikada ne bi smeli da budu.
Mržnja prema Vučiću, prema Srbiji koja mu daje poverenje, podršku i glasove na izborima, prema svakome ko javno kaže da je "Vučićeva Srbija" (kako je oni zovu) sve jača, sve uspešnija, je neprestana.

Ali zato bez imalo stida i srama, kada im je to potrebno da se po inostranstvu okoriste, staju ispod Vučićeve slike, slikaju se i snimaju.

Tada im je Aleksandar Vučić preko potreban, jer znaju odlično, da takvi kakvi jesu, bez njegove slike uz svoju, ne bi mogli ni čašu vode u pustinji da prodaju! Ako se takvima, oprašta, gleda u stranu i odćuti, doći ćemo do toga da polako zategnu "svilen gajtan" koji spremaju odavno, još od 2012. godine kada su poslati u zaborav, ali na žalost nikada onakav kakav su zaslužili.

Zato jedan savet svima, ne gledajte u stranu, ne ćutite tom ološu, ne prihvatajte njihove "šarene stakliće" i kombinacije, ma koliko primamljive bile, jer će vas sve to skupo koštati na kraju, to što Srđan Škoro govori, misle vam i oni, bez ikakve razlike. Čistite svoje okruženje od tog zla jer oni će vas, čim im date prilike za to - napisao je Jeremić na Instagramu.