08.07.2024.

07:43

Foto: Tanjug

Vesti

TAČNO U 18.30! Vučić o monstruoznim pretnjama sinu Danilu i drugim važnim temama!

Podsetimo, Vučić se ranije danas oglasio povodom jezivih pretnji opozicionara Srđana Škora njegovom sinu Danilu Vučiću, te je poručio da neće dozvoliti takve napade na svog sina, ali i na bilo čije dete u našoj zemlji.

"Godinama izgovaraju najgore i najteže reči. Ćuti javnost, ćute tužioci, policija, sudovi. Danas su rekli da će uranijumom da posipaju mog sina. Nije više dete, ali će uvek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem detetu u Srbiji. Borićemo se i izboriti za normalnu Srbiju!", poručio je predsednik Vučić na instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je “slika i prilika”, treba zatvoriti u rudnik, gde bi se “tuširali uranijumom”.

Sve bi, po Škorovoj zamisli, snimale kamere, da “narod vidi”.

Škoro je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, iz čega je jasno da Škoro priželjkuje da neko ubije Danila Vučića.

Ovo nije prvi put da opozicionari bez ikakvih dokaza i argumenata izmišljaju i iznose laži o starijem sinu predsednika Vučića.

Danilu su više puta uskraćivali pravo da radi, da putuje, da gleda utakmice, da ima prijatelje…

Škoro je napravio i poslednji korak: uskratio je Danilu Vučiću i pravo na život.