08.07.2024.

08:39

Foto: printscreen

Vesti

Pucaće pištolji, ima sve da se puši: Opozicionar preti krvoprolićem!

Pogačar - "profesionalni demonstrant" - čovek koji je pristao da bude sve što hoće njegovi sponzori - i poljoprivrednik, i frilenser, i aktivista i šta sve ne, zapretio je da će "sve da se puši", i nagovestio da će i pištolji pucati. 

- Upravo su uhapsili i Zlatka Kokanovića, pre dva sata Nebojšu Petkovića i još dvoje ljudi, auuuuuu ovo će vam se obiti o glavu, govnjiva državo, ima sve da se puši! Nije džabe pištolj puko na današnji dan i 41', već zato što su neki samo radili svoj posao - napisao je Pogačar. 

Informer

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv Zlatka Kokanovića (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvima i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kao i prekršajnu prijavu zbog prekršaja nepropisnog parkiranja i nepostupanja po naređenju ovlašćenog službenog lica i protiv Nebojše Petkovića (52) krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Oni se sumnjiče da su sa oko pedeset pristalica pokreta Ne damo Jadar  i jednim vozilom koje je u vlasništvu Kokanovića blokirali prugu Loznica - Mali Zvornik, saopštio je MUP.

Na više upozorenja i naređenje policije da oslobode prugu i pomere vozilo, oni su se oglušili, nakon čega ih je policija potisnula sa pruge.

Tom prilikom okupljeni su fizički nasrnuli na policijske službenike.

Osam policijskih službenika zadobilo je povrede u vidu ogrebotina i krvnih podliva.

Takođe, protiv pet osoba će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policija sa nadležnim tužilaštvom nastavlja rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja.