Autor: Informer.rs

08.07.2024.

12:15

Foto: ATA Images / printscreen

Vesti

BOLEST KULMINIRA! Škoro ponovio monstruozne pretnje sinu predsednika: Istina je da Danila Vučića treba tuširati uranijumom!

U intervjuu za agenciju Beta, Škoro je praktično ponovio svoje monstruozne izjave tvrdeći da je istina da je rekao da sina predsednika Srbije "treba tuširati uranijom". 

Ne samo da nije revidirao svoje zlokobne tvrdnje, kojima se satanizuje i dehumanizuje sin predsednika, Škoro je ostao pri svom što se vidi i iz naslova članka koji je objavila Beta a u kome stoji: "Vlast se uznemirila zbog istine koju sam rekao".

Podsetimo, Informer je prvi pisao o jezivim pretnjama koje je Škoro izrekao na zrenjaninskoj televiziji KTV.

Ovim povodom, kako smo već pisali, oglasio se i predsednik Srbije.

Godinama izgovaraju najgore i najteže reči. Ćuti javnost, ćute tužioci, policija, sudovi. Danas su rekli da će uranijumom da posipaju mog sina. Nije više dete, ali će uvek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem detetu u Srbiji. Borićemo se i izboriti za normalnu Srbiju! - napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Informer

Reagovalo je i Tužilaštvo.

- Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Prvom osnovnom javnom tužailštvu da formira predmet i ispita da li u navodima Srđana Škora ima elemenata krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu predsednika Republike Aleksandra Vučića i njegove porodice - stoji u saopštenju.

Reagovali su i funkcioneri vladajuće koalicije, ali niko od opozicionih medija, političara, raznoraznih NVO nije se oglasio ovim povodom.