Autor: Informer.rs

08.07.2024.

13:04

Foto: Ata images

Vesti

Deveti krug pakla srpske opozicije! Đilas podržao Škora: Morbidne pretnje Danilu Vučiću su "kritičko mišljenje"?!

SSP se ovim povodom oglasila zvaničnim saopštenjem i Škorov poziv da se Danilo Vučić zatvori u rudnik gde bi trebalo da se tušira uranijumom, nazvala kritičkim mišljenjem.

- Novinar Srđan Škoro u intervjuu za lokalnu KTV Zrenjanin odgovarajući na pitanja novinara ni na koji način nije ugrožavao, niti je teorijski mogao da ugrozi bilo čiju sigurnost. Neverovatno je da u zemlji, kandidatu za članstvo u Evropskoj uniji, izneseno kritičko mišljenje zbog ugrožavanja zdravlja ljudi od strane vlasti, Tužilaštvo tretira kao ugrožavanje sigurnosti predsednika države i članova njegove porodice - navodi se u saopštenju Đilasove partije koje je na sajtu SSP naslovljeno sa "Slučaj Škoro - nekada kod Staljina, danas u Srbiji i Severnoj Koreji".

Ovim povodom oglasio se Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS.

- Kritičko mišljenje??? Prepričavanje umobolnih fantazija o tome na kakve bi sve načine mogao da bude maltretiran sin predsednika države, samo zato što je sin predsednika države, je kritičko mišljenje???  Gde to tačno? U vašem univerzumu u kome kokoške gaje marihuanu? Ovo je samo potvrda da nema apsolutno ničega što bi bilo ko mogao da kaže, ili uradi, na štetu predsednika a da to ovi ne bi opravdali i podržali - napisao je Jovanov.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u ponedeljak u 18.30 časova kada će gostovati na TV Pink, a očekuje se da jedna od teme upravo bude i napad na njegovog sina.

Inače, Vučić se juče oglasio na Instagramu i poručio da će Danilo, iako više nije dete, uvek biti njegov sin.

- Godinama izgovaraju najgore i najteže reči. Ćuti javnost, ćute tužioci, policija, sudovi. Danas su rekli da će uranijumom da posipaju mog sina. Nije više dete, ali će uvek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem detetu u Srbiji. Borićemo se i izboriti za normalnu Srbiju! - napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".