08.07.2024.

14:56

Foto: Tanjug

Vesti

Oštro osuđujem napad na Danila Vučića! Bečić: Gnusno je pozivati na tuširanje uranijumom i ukidanje obezbeđenja!

- Gnusno je pozivati na tuširanje uranijumom i ukidanje obezbeđenja čime se jasno ugrožava bezbednost štićenog lica koje po zakonu ima pravo na obezbeđenje. Skandalozno ponasanje je i dela opozicije koja odobrava ovakve izjave i pruža im podršku, a sa druge strane propagira borbu protiv nasilja i pod velom licemerja pričaju kako su protivnici da se deca političara koriste u političkoj borbi, ali očigledno to samo važi kada su njihova deca u pitanju. 

Danilo Vučić je kriv što je sin Aleksandra Vučića koji svojim političkim delovanjem je unapredio i stvorio lepšu sliku Srbije u međunarodnim krugovima. U nedostatku podrške građana opozicija misli da će napadima na porodicu Vučić, oslabiti predsednika i pritiskom postići nemoguće, a to je dolazak na vlast. 

Ujedinjeni i zajedno uz ogromnu podršku naroda, Srbija će nastaviti da se razvija zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, a opozicija će ostati upisana u istoriji kao sramna i beskrupulozna kakvu svet još nije video. 

Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti pozivam nadležne organe da reaguju u ovom slučaju, ali i u svakom drugom gde se ugrožava nečiji život - poručuje Bečić.