Autor: Informer.rs

08.07.2024.

20:57

Foto: video printscreen

Vesti

Sraman prilog RTS-a u Dnevniku: Ublažili i relativizovali pretnje smrću predsedniku Vučiću i njegovom sinu! (VIDEO)

Nakon krucijalnih tema o kojima je večeras govorio predsednik na televiziji Pink, na javnom servisu pušten je prilog koji je ublažio i relativizovao brutalne pretnje porodici Vučić.

 - Predsednik se tokom medijskog istupanja osvrnuo izjavu Srđana Škora da bi njegovog sina trebalo poslati u rudnik u Majdanpeku i Boru, kako bi doprineo državi ili u rudnik litijuma, ako se otvori, gde bi ga trebalo tuširati litijumom. Zbog te izjave Tužilaštvo je formiralo predmet, a ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da su pretnje porodici Vučić krivično delo, za koje mora da se odgovara - istakla je voditeljka i ostavila bez reči milionski auditorijum. 

Predsednik je ove večeri govorio i o monstruoznim pretnjama koje su upućene njegovom sinu Danilu.

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila!

Naveo je da sina, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Škorova zamisao je da sve to snimaju kamere da "narod vidi".

Opozicionar Škoro se nije na tome zaustavio, već je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, što nedvosmisleno ukazuje da Škoro priželjkuje ubistvo predsednikovog sina.