09.07.2024.

18:54

Foto: Maša Banđur

Vesti

Dosta! Nebojša Bakarec osudio pretnje smrću predsedniku Vučiću i njegovoj porodici!

Njegov tekst prenosimo u celosti:

Ovaj kratki tekst je jauk i najoštrija osuda stalnih pretnji smrću koje su upućene predsedniku Vučiću i članovima njegove porodice. Pretnje smrću predsedniku Vučiću i njegovoj porodici, postaju svakodnevica, i to od javnih ličnosti! Ne prete samo anonimusi, već pretnje smrću dolaze od javnih ličnosti i lica koja nisu nepoznata. Poremećeni prete ubijanjem i bacanjem u šahte, prete jurenjem po ulicama, bacanjem u reke, vešanjem na trgovima, sudovima revolucije, tuširanjem uranijumom, potapanjem u sumpornu kiselinu...

Kažu, da mi naprednjaci imamo male mozgove, da smo neinteligentni, bahati i zli, da smo niža rasa, podljudi, i da zbog toga oni "elita" i "nadljudi" imaju pravo da nas eliminišu. Prete nemoćni fašisti, isplaženih jezika, dahću žedni krvi, iskeženi, bezumni. Setimo se koje su sve gadosti govorili Srđan Milivojević, Marko Vidojković, Nenad Kulačin, Ćuta, Lazović, Milovan Brkić, Jovo Bakić, Srđan Škoro, Preković, Nogo i drugi... Sve nekažnjeno!

Imali su priliku da dođu na vlast na izborima 2022., 2023. i 2024. Sve te izbore su izgubili. Besni su, pobesneli, zapenili, zbog toga što ih narod neće. Ko normalan bi ih hteo? I sad još žešće prete smrću predsedniku Vučiću i njegovoj porodici. Setimo se, 15. maja 2024. je poremećeni atentator sasuo 4 metka u premijera Slovačke, Roberta Fica. Setimo se, 12. marta 2003. je poremećeni kriminalac snajperom ubio premijera Zorana Đinđića. Pretnje smrću, šačice poremećenih, koje podržavaju i promovišu opozicija i njeni mediji, dovode do napada na prostorije SNS, kojih je bilo preko 80!

Dovode do napada na žene, aktivistkinje SNS, kojih je bilo preko 20. Dovode do napada na funkcionere SNS, kojih je bilo oko 10. Do sada su strane i domaće obaveštajne službe saznale za 3 atentata koji su pripremani protiv predsednika Vučića. Zbog čega svo to nasilje šačice poremećenih? Srbija ekonomski napreduje, plate i penzije rastu 10 godina. Srbija je u prvoj polovini godine, vodeća ekonomija u Evropi po stopi privrednog rasta od  4,7%, što je procena Evrostata! Možda ovi poremećeni baš to žele da spreče, pa prete nasiljem? DOSTA!