10.07.2024.

08:07

Foto: ATAIMAGES

Vesti

Momak, povedi računa! Ključa u opoziciji, Gajić razbio Grbovića: Vidi šta možeš da uradiš protiv Srbije!

Sukobi u opozicionim redovima ne jenjavaju, a sada su zaratili Vladimir Gajić i Pavle Grbović. Predsednik Narodne stranke je, žargonski rečeno, "obrisao patos" liderom PSG i jednim od lidera propale koacilije "Biram borbu", inače čovekom koji tvrdi da je Srbija počinila genocid.

Grbović je sada udario na Narodnu stranku, koju je isprozivao na mreži "Iks".

- Slučaj Narodne stranke ni po čemu nije jedinstven već samo potvrđuje da je preagresivno opoziciono moralisanje jasan simptom latentnog naprednjaštva. Kada je čovek u nešto siguran, ne oseća potrebu da to milion puta ponavlja. Kada neko toliko agresivno nameće merila opozicionarstva, to je najčešće zbog teške borbe sa naprednjakom u sebi - napisao je Grbović, kojem je ekspresno stigao odgovor od Vladimira Gajića.

- Ova kreatura od političara se dao u psihoanalitičare. Momak, ti si samo obična, nezaposlena, arogantna neznalica. Ništa više od toga. Pre nekoliko godina ste probušili bojkot, šef stranke je dobio bombone, to smo davno raspravili. Pusti Narodnu stranku, nije valjda toliko bitna. Vidi šta možeš da doprineseš protiv Srbije. To ti je posao - uzvratio je Gajić.

Nije se tu zaustavio Grbović.

- Ma jok, kakva psihoanalitika, samo ukazujem na matrice ponašanja šibicara i prevaranata - napisao je Grbović, da bi potom lider Narodne stranke poentirao:

- Momak, preterano je da kažeš za nekog da je prevarant, tek tako. Vodi računa - zaključio je Gajić.