10.07.2024.

09:53

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vesti

Đurđev raskrinkao ministra odbrane BiH: Zukan i njemu slični nisu u stanju da obezbede dovoljno struje i hrane svom narodu, a kamoli da prave državu!

- Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez, poznat po tome što se poput deteta igra sa dronovima kupljenim na buvljaku, pucao je tokom građanskog rata na Srbe, za razliku od predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je bio novinar i nije opalio ni jedan metak. Sada bi hteo da se igra crtanja novih mapa ovde na Balkanu, hteo bi da uništi Republiku Srpsku, a predsednika Vučića brutalno i primitivno napada jer odlično zna da je upravo on brana novom proterivanju Srba - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Prema njegovim rečima, Zukan i njemu slični nisu u stanju da obezbede dovoljno struje i hrane svom narodu, a kamoli da prave državu.

- Helez državu verovatno zamišnja na način da on i njegovi istomišljenici budu poput nekadašnjih turskih begova koji nisu radili ništa, već su tlačili srpsku raju. Taj film, međutim, neće gledati" - podvukao je Đurđev. Predsednik Srpske lige pozdravio je prisustvo kadeta Vojne akademije iz Srbije u Prijedoru. ,,Oni su bili tamo, u centru Srba kozarskog kraja, da obeleže stradanje svojih predaka, pripadnika svog naroda koji su ubijani samo zato što su Srbi. Niko im to pravo ne može uskratiti - zaključio je Đurđev.