Autor: Informer.rs

10.07.2024.

12:08

Foto: printscreen

Vesti

Srbija više neće biti ničiji plen! Vučić poslao jasnu poruku: Nikome nećemo dozvoliti da ugrozi slobodu našeg naroda i naše otadžbine!

Nakon obilaska rekonstruisanog puta Studenica-Rudno, Vučić se obratio medijima i poručio da veruje u snagu države da sačuva mir i stabilnost.

- Živimo u svetu u kojem se to ne podrazumeva, plašim se da će stvari biti još lošije, teže. Nešto se zakačili za nas. Vidim danas i inaj Vesli Klark... Mi nikoga ne diramo, ali Srbija niti je moguće niti će ikada više biti bilo čiji plen kao 1999. godine. Srbija je danas ozbiljna, odgovorna, želi mir, ali nikome na svetu neće da dozvoli da ugrozi slobodu našeg naroda i slobodu naše otadžbine - kazao je šef države.

Informer

Predsednik je istakao da od očuvanja mira i stabilnosti zavisi i ekonomski napredak zemlje.

- Samo da sačuvamo mir, uspećemo sve to da uradimo, da rešimo pitanje vodovoda, kanalizacije... Moja molba za vas je da verujete svojoj državi, da je poštujete. Država hoće da ulaže i pomogne svakom svom delu. Moramo da brinemo o ljudima, o njihovim preoblemima, o svim ljudima koji čuvaju našu otadžbinu, brinu o njoj i čuvaju naše ognjište - podvukao je predsednik.