10.07.2024.

12:38

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vesti

Klark je ostavio neizbrisiv trag na Balkanu - ubijanje našeg naroda i dece! Vučić zagrmeo: Srbija nije ničiji pion, bilo bi dobro da je tu lekciju naučio još 1999. godine!

- Klark je ostavio neizbrisiv trag na Balkanu. Nažalost, taj trag nisu bili putevi i pruge, već ubijanje naše dece i našeg naroda. To su istorijske činjenice i one se neće promeniti. Što se tiče moji želja, ja nemam ni portparola, zato što svaki čovek ima i neku vrstu lične note u svom obraćanju, da mi je pravljenje velike Srbije ideja, rekao bih, pošto nije, drago mi je da oni uživaju u napadima na Srbiju, to znači da smo osnažili i ojačali. I da pri tome moraju da se služe neistinama, jer to vam je dodatni dokaz da su prilično nemoćni u svojoj mržnji i lošem odnosu prema našoj zemlji.

- Moja poruka Klarku je da svako ko prati šta Srbija radi, jasno mu je da nismo ničiji pioni, ni američki ni ruski, niti nilo čiji drugi. Ovde živi slobodarski narod koji je ginuo za svoju slobodu, jer je znao da je sloboda najpreča i bilo bi dobro da je tu lekciju savaladao  1999. godine. Srbija neće da služi nikome. I ni jednoj velikoj sili. Srbija će da služi samo svom narodu.