10.07.2024.

21:21

Foto: shutterstock/Informer/printscreen

Vesti

Žele da se po svaku cenu prizna da su Srbi genocidni! Opozicioni Danas i lideri opozicionih stranaka vrše pritisak na Vučića i državu! (FOTO)

Oni za to ne biraju načine, kao ni vreme kada će da izvrše neki novi pritisak, što na državu, što na predsednika Vučića.

U prilog tome ide i sutrašnja naslovna strana niskotiražnog tajkunskog glasila "Danas".

Oni su kao glavnu priču za sutrašnje izdanje posvetili naravno napadima i pritiskom na Vučića i državu da se navodni genocid u Srebrenici prizna.

"Negiranje genocida ruši položaj Srbije u svetu" naslov je ovog tajkunskog glasila koji očigledno, kao i lideri opozicije ne mogu da prihvate činjenicu da Srbija dok je na njenom čelu Aleksandar Vučić nikada neće prihvatiti činjenicu da neko želi da naš narod žigoše kao genocidan.

Očigledno je da ne mogu ni da mu oproste pobedu u UN, kada je za sramnu rezoluciju o Srebrenici glasalo svega 84 zemalja.

Informer

 

Takođe, pisali smo i da Nataša Kandić i njena "ekipa" srbomrzaca spremaju provokaciju za sutra, kada planiraju "Komemoraciju za žrtve genocida u Srebrenici".

Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom i Inicijativa mladih za ljudska prava organizuju ovaj sramni skup 11. jula u 20 časova u Parku između Skupštine grada Beograda i Predsedništva Srbije. 

Ovim očigledno žele da izazovu nove nemire i sukobe.