11.07.2024.

12:19

Foto: AP/Reuters

Vesti

Poznato zašto ćute o pokušaju ubistva Vučića u Potočarima - Iz istog razloga se nastavljaju pretnje i napadi na njega!

- Pre devet godina dogodio se perfidan, ali precizno organizovan pokušaj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nije čudo što taj pokušaj ubistva nikada nije istražen niti osuđen, jer oni koji su dužni da to učine stoje iza organizacije ovog zločinačkog čina. Bio je to ujedno napad na politiku pomirenja koju sprovodi predsednik Srbije, jer mir i stabilnost na Balkanu mnogima ne odgovaraju - naglašava Karan.

Informer

 

Kako je rekao, isto tako im ne odgovara politika suštinske nezavisnosti i vojne neutralnosti koje se predsednik Vučić ne odriče ni pod teškim pritiscima, te da se zato i danas nastavljaju napadi i pretnje.

- Zato se pretnje i napadi na njega nastavljaju istom žestinom, gde ne štede ni njegovu porodicu, čak ni decu. Nije to jedini atak na njegov život, verovatno nije ni poslednji jer oni koji ne mogu da ga uplaše niti uklone postaju sve nervozniji. Razlog je jasan - Srbija ima dinamačan i respektivan razvoj u svim oblastima, a oni ostaju zarobljeni u prošlosti pokušajima da sve lažno optuže Srbe i Srbiju a sebe, iako i danas provociraju sukobe, prikažu kao nevine žrtve - podvlači Karan.