11.07.2024.

13:38

Foto: printscreen

Vesti

Ništa im nije sveto! Opozicioni "Danas" podmuklim naslovom ismeva to što je Vučić krstio malog Lazara!

Ovoga puta, svojim podmuklim naslovom: Šta radi predsednik Srbije na Međunarodni dan sećanja na žrtve genocida u Srebrenici?, opozicioni "Danas" pokušao je da ismeje to što je predsednik Srbije danas krstio malog Lazara Jankovića sa Kosova i Metohije! 

Ovo samo pokazuje i dokazuje neverovatnu mržnju koju opozicioni "Danas" pokazujem prema našem narodu, ali i da ne mogu da podnesu to što Aleksandar Vučić nikada neće dozvoliti da se za srpski narod kaže da je genocidan. 

Informer

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić krstio je danas u Hramu Svetog Save malog Lazara Jankovića sa Kosova i Metohije.

- Prošle godine sam u Predsedništvu ugostio malog Lazara i njegovu porodicu, hiljaditu bebu koja se rodila u porodilištu u Pasjanu, na našem Kosovu i Metohiji.

Lazar je u međuvremenu baš porastao, a ja, kao ponosni kum, danas preuzimam jednu od najsvetijih dužnosti.

Krštenje je veliki Božiji blagoslov za Lazara i ogromna odgovornost za mene, jer je kumstvo u našem narodu mnogo više od običaja i tradicije – ono je životni zavet, simbol zaštite, privrženosti i ljubavi, kao i briga o ispravnom stasavanju kumčeta.

Zato je ovaj dan tako važan i u mom životu.

Neka nam je nazdravlje, Lazare! I da svake sledeće godine bude što više dece u našoj prelepoj Srbiji - napisao je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.