Autor: Informer.rs

11.07.2024.

18:51

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Danijela Vujičić: Svakodnevno takmičenje Šolakovih perjanica u mentalno fekalnoj inkontinenciji

"Razumem g-dina Petrovića, kao „čovek“ koji se bavi društveno odgovornim poslom, te shodno tome, podrazumeva se da bude i društveno koristan, a isti je po tom pitanju hendikepiran, verovatno zbog neadekvatnog i nedovoljnog obrazovanja.

Interesantno da je čoveku koji ne veruje „nešto posebno u novinarstvo“ poveren posao urednika, valjda jedino tako može da javno iznese svoje primitivne, na nivou svog obrazovanja, komparacije na nivou rijalitija, protiv koga se zdušno zalaže..., svako prema svojim evolutivnim preduslovima, koji su ovde genetski zatajili.

(Danilo Vučic srpski sin, patriota, rodoljub prvenac svog oca na ponos nas naprednjaka i naše Srbije žrtva neodgovornih monstruma za javno izgovorenu reč čija sloboda mišljenja i opisa preduzetih dela protiv njega nema granice.)

Intelektualno poražen, dok Škoro opisuje, šta bi radio Danilu Vučiću, g-din Petrović potura svoja pleća "profesionalno u duhu novinarskog kodeksa i etike" u želji da objasni svoj hobi „rektalni alpinizam u slobodnom penjanju“ ne bi li od osuda javnosti odbranio Škora. 

Očigledno, nedostatak pažnje kako bi izbegao stvarnu ili prividnu pristrasnost, proisteklu iz prisnih ličnih odnosa.

Imala bih još što šta da dodam, moram da priznam teška srca da je g-din Petrović ništa manje vizuelno impresivniji od jedne žene  koju vređa... to bi se odužilo, ipak i on ima nadređene čija očekivanja mora da ispuni, po „ŠOLAK OTADZBINSKOJ“ tarifi", stoji u saopštenju Danijele Vujičić.