11.07.2024.

22:31

Foto: EPA/printscreen

Vesti

GOVEDO SE KLIBERI DOK GLUMI ŽALOST I HUŠKA NA RAT! Bećirović pokazao da su mu žrtve samo sredstvo za marketing (FOTO)

Bećirović, koji je u svom obraćanju u Potočarima optužio Srbiju da se sprema za rat i neosnovano je označio agresorom, a potom pozvao u lov na Srbe dok se, navodno, poziva na mir pokazao je da su mu žrtve zapravo sredstvo za marketing i napade na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Bećirović je u skandaloznom i najgnusnijem govoru Srbe optužio za sve, bukvalno je pozvao u lov na Srbe i govorio da se Srbi spremaju agresiju bez ijednog dokaza! 

Mir ugrožava režim u Beogradu. To je politika koja i na primeru Rezolucije poraz pokušava pretvroriti u pobedu. Sudovi UN su presudili da je počinjen genocid nad Bošnjacima kao i UZP protiv države BiH. Uprkos ovim presudama organi bh. entiteta Rs prete državi BiH. Zato je za nas u BiH važno da odgovorimo na pitanja postoje li sličnosti stanja početkom 1992. i ovog danas. Samo nas države i državne institucije mogu spasiti opasnosti - kazao je Bećirović i tako neosnovano optužio Srbiju da sprema rat i tako je označio kao agresora!

Više o skandaloznim izjavama Bećirovića možete pročitati OVDE.

Međutim, Bećirović je ovaj komemorativni skup iskoristio kao sredstvo za marketing, a u prilog tome ide i fotografija koja je nastala nedugo nakon njegovog skandaloznog govora.

Informer

 

Umesto što je huškao protiv Srba, Srbije i Republike Srpske, Bećirović je mogao da se manje kliberi danas, a na ovaj način je samo pokazao ono što svi već i znaju, da njega nije briga za žrtve, već ih je samo iskoristio za svoju promociju antisrpskog programa.