12.07.2024.

11:46

Foto: Tanjug

Vesti

NAJMONSTRUOZNIJA PRETNJA PO ŽIVOT VUČIĆA I NJEGOVE DECE! Brnabić hitno reagovala: Pokazali ste dokle mržnja može da dovede!

- Munira Subašić izrekla je do sada najmonstrouzniju pretnju - i ne samo po život predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, već direktnu pretnju po život njegove dece i njegovih još uvek nerođenih unučadi.

Citat: "Meni je žao što Aleksandar Vučić nije bio sponzor Rezolucije, što se na taj način nije nama majkama izvinio. Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju djecu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan – važan je život njegove djece i njegovih unučadi".

Aleksandar Vučić mora "misliti na život njegove dece i njegovih unučadi"?!? Šta je ovo - poziv na mir, na poštovanje žrtava?? I to čoveku koji je otišao u Srebrenicu da oda poštovanje žrtvama i majkama Srebrenice, a koga su tamo pokušali da ubiju, za šta niko nije ni optužen, a kamoli odgovarao.

Kad niko ne reaguje - ni iz BiH, ni iz međunarodne zajednice - na godine spianja mržnje, kad ćute o lažima da je bio iznad Sarajeva sa snajperom, kad ćutanjem odobravaju pokušaj njegovog ubistva, kao što odobravaju već 9 godina, onda dođe do ovoga.

Sad nastavite da ćutite svi - i međunarodna zajednica i ovdašnji opozicioni političari, i Sarajevo, a tajkunski pamfleti kao što je "Danas" neka nastave slobodno da prenose ovakve stvari bez trunke zadrške, bez ikakve ograde, bez ikakvog suda, čime i oni izražavaju svoje slaganje sa pretnjama Aleksandru Vučiću, njegovoj deci i unucima.

Čestitam vam svima što ste uspeli da pokažete dokle mržnja i ćutanje mogu da dovedu.

Mi ćemo, uprkos svemu, nastaviti da se borimo za mir, za stabilnost, za bolje povezan region, za budućnost i generacije koje dolaze posle nas - i nećemo ni kleti, ni bacati fatvu, ni pretiti ni liderima drugih zemalja, ničijoj deci i ničijim unicima, ali se nećemo plašiti, nikada, da uvek kažemo istinu i da se za istinu borimo - onako kako se bori Aleksandar Vučić - napisala je Brnabić na svom Iks nalogu.

Podsetimo, tajkunski "Danas" je iintervjuisao Muniru Subašić iz "Majki Srebrenice", a glavna teza je da "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha"!

Ona izražava žaljenje što Vučić nije bio sponzor sramne Rezolucije o Srebrenici i što se, kako kaže, nije izvinio!

- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi - upozoravajuće govori Munira za opozicioni Danas.

Pomenuti mediji postavlja pitanje da li očekuje da će Vučić ikada doći u Srebrenicu i izviniti se bošnjačkom narodu, ona odgovara:

- Ne mora. Ako on može živeti i da njega proganja laž i neistina onda on neka živi u lažima. Ja znam pravu istinu i ja živim u istini - zaključuje Subašić  a da pritom nijednog trenutka ni ona, a ni tajkunski Danas ne pominju da je Vučić u Potočarima položio cvet 2015. godine kada je umalo ubijen!

Kletve upućene u ovom tekstu i pominjanje Vučićeve dece rezultat su njegove borbe za srpski narod i to što nije dozvolio da se naš narod proglasi genocidnim!

Više puta je predsednik Srbije ponovio svoje saučešće i osudio sve zločine nad Bošnjacima i drugim narodima, ali je jasna namera kampanje koja se vodi u Bosni i Hercegovini, čiji su promoteri, nažlost, i opozicini mediji, ali i opozicioni lideri u Srbiji!