12.07.2024.

12:10

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Vulin o strašnim kletvama Munire Subašić: Vučić je u Srebrenici bio, a njegov gest je nagrađen linčom i pokušajem ubistva

Vulin je istakao i da nikad neće razumeti zašto se srpska bol ismeva.

"Poštovanje prema svačijoj majci je deo vaspitanja u svakoj srpskoj kući. Naše majke nas uče da svaku stariju ženu oslovimo sa majko i da ne odgovaramo, pa i kada majka greši ili ne razume, ali uz svo poštovanje i zbog naših majki i naših sinova, moram da kažem da nema opravdanja za pominjanje dece i nerođene unučadi Aleksandra Vučića, kao što nema opravdanja ni tvrdnja da su Srbi narod ispranog mozga koji ne zna istinu. Ne znam odakle pitanje da li će Aleksandar Vučić doći u Srebrenicu, predsednik Aleksandar Vučić je u Srebrenici bio, spustio je cvet i izrazio saučešće, bez ubeđivanja, bez kletvi i uslovljavanja. Njegov gest je nagrađen linčom i pokušajem ubistva. Razumem bol svake majke, pa i Munire Subašić, ali ne razumem zašto niko ne razume bol srpskih majki iz Podrinja i ne razumem zašto se srpska istina proglašava za laž, baš kao što ne razumem zašto se srpska bol ismeva, a doprinos Srbije miru vređa i potcenjuje", poručio je Vulin.

Podsetimo, tajkunski 'Danas' intervjuisao je Muniru Subašić iz "Majki Srebrenice", a glavna teza je da "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha"!