12.07.2024.

12:19

Foto: Instagram printscreen

Vesti

Ono najsvetije koje se samo Vučiću dira! Predsednikova deca glavno oružje u rukama onih koji ga mrze!

Ono što je posebno strašno jeste da se u toj kampanji ne zaobilaze ni njegova deca, već su uglavnom glavna meta pretnji i kletvi jer na taj način pokušavaju da najviše pogode Vučića!

Poslednja u nizu jeste stravična kletva Munire Subašić iz Majki Srebrenice koja je poručila da će "Alah kazniti Vučića", pa potom pominje njegovu decu, smrt, a reči koje izjavljuje jasna su pretnja:

- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi - upozoravajuće govori Munira za opozicioni Danas.

Porodica i deca, svete stvari koje niko ne bi trebalo da dira, u slučaju napada na srpskog predsednika koriste se na najsramniji način, uvek, kao po nekom nepisanom pravilu, ali dobro poznatom.

Predsednik lično više puta je javno govorio da se deca nikom ne smeju dirati, pa tako ni on, ni u najvećoj ljutnji, nikada, nije spomenuo nečiju porodicu ili decu. Ni političkim protivnicima, niti, ne daj Bože, pripadnicima bilo kog naroda!

Oni koji koriste Vučićevu decu za obračun sa njim pokušavaju da opravdaju svoje potupke, te tako neretko se dešava da kažu da to više nisu deca, već odrasli ljudi. 

Sramno opravdanje koje samo još više pokazuje pravo lice onih koji kunu i prete. Vučićeva deca će biti njegova deca, pa imali 10, 15 ili 35 godina. Kao i svačija druga.

Jedina stvar koja se ne dira, koja se poštuje, koja se ne pominje.

Jedina stvar koja se ni ne pominje i ne dira od strane Aleksandra Vučića.

I samo još jedna stvar u nizu koja se koristi protiv njega.

Deca. Jer Vučićeva deca, nisu "deca".

Podsećamo, nedavno je i Srđan Škoro predložio da se Danilo Vučić zatvori u rudnik i tu se tušira uranijumom, a potom je novinar Dragana Šolaka Nenad Kulačin predložio isto to, samo sumpornom kiselinom.

Osuda za ovakve pretnje nije bilo, ali odbrana onih koji prete jeste.