12.07.2024.

15:16

Foto: Tanjug

Vesti

"Odvratno stvorenje, postgenocidni manijaci": Brutalna hajka na Anu Brnabić nakon što je reagovala zbog Munirinih pretnji Vučićevoj deci

Tako, Klix.ba tvrdi da je Brnabićeva izmislila pretnje Vučićevoj deci, te da je manipulisala izjavama Subašićeve.

Informer

 

Potom islamistička Slobodna Bosna prenosi reakciju direktora Memorijalnog centra Potočari Emira Suljagića, nazivajući je "odvratnim stvorenjem", dok je državni vrh Srbije nazvao "postgenocidnim manijacima".

Informer

 

- Obično se ne osvrćem na izjave srpskog političkog vrha. Svestan sam da su oni grupa postgenocidnih manijaka i nikada ne bih stupio u kontakt s njima. Lažu stalno i o svemu. Međutim, to što predsednica Skupštine Srbije i bivša premijerka Ana Brnabić gađa preživele genocida u ime glavnog veličaoca genocida, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, novi je minimum čak i za ovaj autokratski i nehumani režim. Anu Brnabić su častili u ugošćavali glavni evropski političari godinama, čime su normalizovali njeno poricanje i veličanje genocida. Tokom njenog mandata desetine ratnih zločinaca iz Bosne našlo je utočište u Srbiji. Ali ni to nije dovoljno. Ona oseća potrebu da dokaže svoju srpsku akreditaciju - jer je gej - i da ostane lojalna Vučiću lično ciljajući na preživele genocida. Kakvo odvratno stvorenje  - bez trunke srama napisao je Suljagić strašne uvrede, ne priznajući da su izjave od strane Subašićeve o Vučićevoj deci izraz čiste mržnje.

Tu se hajka na Anu Brnabić ne završava, već se dešava još sramotnija stvar.

Tajkunski Danas jedva je dočekao da prenese Suljagićeve reči, stavljajući u fokus upravo uvredu "odvratno stvorenje" i na taj način se otvoreno stavljajući na stanu onih koji žele sve najgore Vučićevoj deci.

Informer

 

Ovo je samo još jedan pokazatelj kako i na koji način se ophode prema predstavnicima srpskog naroda, a samim tim i prema Srbima.

Deca su svetinja koja se ne dira, a protivnici Srbije i Vučića ne samo da diraju već, nakon toga, ako se ko usudi da se stavi u odbranu dece, napadaju ga i veđaju, manipulišući činjenicama.

Podsetimo, tajkunski "Danas" je intervjuisao Muniru Subašić iz "Majki Srebrenice", a glavna teza je da "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha"!

Ona izražava žaljenje što Vučić nije bio sponzor sramne Rezolucije o Srebrenici i što se, kako kaže, nije izvinio!

- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi - upozoravajuće govori Munira za opozicioni Danas.