Autor: Informer.rs

12.07.2024.

21:09

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Sandra Božić: Od Stefanovića narod dobio samo prazne priče

"Logika nema obajšnjenje za samozvanca koji sebe smatra građanskom elitom i opozicionim liderom. Svojim “argumentima” i logikom zaključivanja, Stefanović bi postideo i samog Lajbnica kojeg očito iz neznanja pominje. Jer da zna malo više, shvatio bi da bi se danas i Lajbnic stideo Borkove izdaje.

U čarobnom Borkovom svetu životni standard, infrastruktura, bolnice, vrtići, škole, vozovi, minimalna nezaposlenost, razvoj i napredak predstavljaju nepoželjnu pojavu.

Međutim, odbojnost prema svemu što je dobro i korisno narodu stekao je upravo onda kada je sa svojim kompanjonima razorio privredu Srbije, rasformirao vojsku, uništio pravosuđe, ostavio na ulici pola miliona ljudi, državnu kasu ispraznio do dna, Srbiju doveo do položaja zavisnosti od milostinje svojih stranih mentora, a državnu teritoriju rasprodavao za svoje i interese njegove političke partije.

Takvi ljudi ne zaslužuju pomen imena, a kamoli da se nazovu političarem ili, daleko bilo, patriotom. Naprotiv sve ono što je Borko sa svojim gazdama radio Srbiji sušta je suprotnost patriotizma i može se nazvati raznim imenima za koje ne postoji blag rečnik. Imao je priliku dok je vršio vlast da pokaže svoje političke sposobnosti i kvalitete, a od svega toga narod je dobio prazne priče, lažna obećanja i privatizovanu državu.

Zato najmanje što sada može jeste da sve građane Srbije poštedi svojih besmislica i besprizornih neistina koje ni pas s maslom ne bi pojeo. Dosta je narodu onih koji se i svog imena stide", stoji u saopštenju.