13.07.2024.

11:33

Foto: Tanjug/Printscreen

Vesti

PRETNJA VUČIĆEVOJ DECI JE PLEMENITA!? Skandal u tajkunskim medijima: Dotakli su dno!

Nije ništa novo da tajkunski mediji napadaju Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, ali ovo što su sada uradili prevršilo je svaku meru.

Danas i Nova.rs, medijska čeda tajkuna Dragana Šolaka, na sramotan, skandalozan i morbidan način pišu o odgovoru predsednika Srbije Muniri Subašić, koja je proklela decu Aleksandra Vučića.

- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi - rekla je za Danas Munira Subašić. 

Na to je predsednik Vučić, tokom jučerašnjeg obraćanja naciji, odgovorio.

- Svima koji su pretrpeli nezamislive gubitke izjavio bih saučešće i poklonio se senima njenih stradalih. Ne znam zašto je morala da spominje moju decu. A to za Alaha, hvala joj na tome. Nisam veliki vernik, ali moliću se Bogu da se ta fatva ne prenese na moju decu. Šta god vi meni danas pričali, udžbenici u Srbiji će govoriti o tome. To da li će mene Alah ili Bog da kazni, mislim da je na Bogu, a ne na gospođi Subašić - rekao je Vučić.

Sada su tajkunski mediji preneli saopštenje Udruženja iz BiH, a naslov teksta je "Jednu plemenitu izjavu majke pretvoriti u pretnju je novi izum Aleksandra Vučića".

Informer

 

Tajkunskim medijima je očigledno plemenito to što se preti Vučićevom deci.