13.07.2024.

11:56

Foto: TANJUG/ SRNA/ NARODNA SKUPŠTINA REPUBLIKE SRPSKE

Vesti

"Svet se okrenuo naglavačke": Brnabić reagovala na pisanje tajkunskih medija koji tvrde da je Munirina pretnja Vučiću PLEMENITA

- Evo ga, Vučić je kriv što mu je Munira Subašić rekla da će ga Alah kazniti (da ne ulazimo uopšte u pominjanje njegove dece i unučića, da to ostavimo sada po strani). On je Gebels, a izjava "Alah će ga kazniti" je plemenita. Svet okrenut naglavačke. Tako kada su u Bratuncu, baka Slavki ubili muža i dve ćerke, i to u njihovoj kući, a ne na ratištu, njoj su rekli, u Hagu, da je to, više-manje, OK jer su (valjda) učestvovale u odbrani tog sela. Ubijene sa leđa, u svojoj kući. I tako, u Hagu, proglašene za legitimne mete Nasera Orića. I tako prolaze dani, meseci, godine...a mi samo još da počnemo da njačemo da bi pokazali da su nas sveli na pravu meru - navela je Brnabić.

Podsećamo, tajkunski mediji na morbidan i jeziv način pišu o odgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića Muniri Subašić iz "Majki Srebrenice".

Kako se vidi iz njihovog naslova, pomenutim medijima je očigledno plemenito to što se preti Vučićevom deci. Više o tome u POSEBNOJ VESTI.