14.07.2024.

08:59

Foto: Printscreen

Vesti

Vućić iz Kaira - Ovo je čist akt mržnje u vezi sa Trampom, oni koji pričaju protiv agresije, su najagresivniji! (VIDEO)

- Imali smo odličan razgovor sa patrijarhom koptske pravoslavne crkve. Razgovarali smo o miru saradnji i jedinstvenom pravoslavnom naporu da se održi mir. Lep razgovor da naučimo nešto više o koptskoj pravoslavnoj crkvi. Želim da izrarzim zabrinutost zbog događaja u Americi. Želim dobro zdravlje i brz oporavak Donaldu Trampu. Nadam se da će ludilo mržnje da nestane i da će manje biti agresije od onih koji uvek drugima prebacuju napade. Verujem u snagu američkog naroda da ovo prevaziđe, a da ćemo mi u Srbiji shvatiti koliko je mir važan. Nadam se i da će manje biti agresije posebno od onih koji uvek drugima prebacuju da su agresivni, a najčešće baš sa te stgrane dolaze napadi. Verujem u snagu američkog naroda da sve ovo prevaziđe i uveren sam da ćemo mi u Srbiji uspeti sa sačuvamo razum, da razumemo i shvatimo koliko je mir važan, koliko je stabilnost važna i da guramo zemlju napred - rekao je Vučić i dodao:

- Iskoristio sam u petak jednu sintagmu, perverzno-inverzno, možete i tu da napravite inverziju. Sve što se govori i radi sve je suprotno. Dakle, svi u takvozvanim liberalnim pokretima koji pričaju protiv agresije su najagresivniji. Kada vam kažu da te kazni Alah onda je to plemenito i kriv je onaj koji je meta tog napada. To vam je kao i sa tom pričom. Podsetiću vas na reakcije zbo jednog udarca, običnog udarca koji smo smi mi osudili, a ne atentata poput atentata na Fica, Trampa. Čuli ste onog ko je to uradio da je rekao da mrzi Trampa i republikance. Ako se zalažete za mir, onda kažu: "a, ne, ne. Ti nisi za mir već protiv naše pobede nad Rusijom." Bukvalno je sve obrnuto. Kada vam neko govori o nezavisnim medijima vi unapred znate. Samo napravite inverziju i znate šta je istina. Sve što nam govore i sve što se radi, sve je suprotno. Oni koji pričaju protiv agresije, oni su najagresivniji. Ovo je čist akt mržnje oko Trampa. Ako se zalažete za mir oni će vam reći vi ste protiv naše pobede nad Rusijom. Sve je obrnuto. Danas postoje krik slobodarskih zemalja. Ljudi hoće svoje živote nazad. Sve više meta će biti slobodarski lideri, koji se zalažu za mir - rekao je Vučić i osvrnuo se na ono što se dešava u našoj zemlji. 

- Oni koji su pričali protiv nasilja u našoj zemlji, i sami čine nasilje. Kada vam kažu da vam decu treba tuširati uranijumom nije kriv taj što je rekao, treba stati u zaštitu takvih treba osuditi onoga koji treba da bude ubijen osiromašenim uranijumom - naglasio je Vučić. 

Informer