14.07.2024.

11:35

Foto: GO Savski Venac

Vesti

Vidović: Predstavnici SSP na Savskom vencu od Dragana Đilasa nisu imali ništa drugo da nauče osim da lažu

Saopštenje predsednika opštine Savski venac prenosimo u celosti.

"U nedostatku politike, a i podrške građana sledbenici Dragana Đilasa po dobro ustaljenom maniru nastavljaju da lažu i obmanjuju građane. Da su se bavili građanima koliko se bave tračevima  sa sednica skupštine opštine Savski venac verovatno ne bi morali da potpuni izborni debakl i to da ih narod na Savskom vencu neće kriju iza bojkota ili da su im možda objasnili kako su se prodavale  minute na RTS-u i kako je predsednik njihove stranke dok je bio gradonačelnik Beograda ,,zaradio” 619 miliona.

Tokom mog izlaganja na drugoj sednici SO Savski venac na kojoj sam ponovo izabran za predsednika opštine nije bilo reči o mostu na Adi. Svoje izlaganje posvetio sam svim onim projektima koji nas čekaju u budućnosti, a koji će služiti na ponos svima. Na lokalnim izborima 2. juna građani su jasno pokazali u koga imaju najviše poverenja s toga je moja obaveza da ih zaštitim od laži, obmana i uznemiravanja od strane onih ogrezlih mržnjom prema sopstvenoj zemlji i narodu i koji bi nas da se ponovo dočepaju fotelja brzinom svetlosti vratili u prošlost. Obaveštavam javnost da ću podneti tužbu sudu protiv predsednice SSP Savski venac zbog iznošenja ovakvih neistina kojima se želi uneti nemir među stanovnike Savskog venca. 

Oni neka se služe lažima jer je to jedino što su od svog šefa Dragana Đilasa mogli i da nauče a mi ćemo nastaviti kao i do sada da radimo, slušamo građane i razvijamo zajednički naš Savski venac.", naveo je Miloš Vidović.