15.07.2024.

08:10

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

Nedelja sa predsednikom! Vučić: Bitno je da svi shvatimo koliko su mir i stabilnost važni, da sačuvamo naš slobodarski duh i da guramo Srbiju napred!

- Ove nedelje, od izuzetnog značaja bila je poseta Egiptu, tokom koje smo potvrdili tradicionalno prijateljstvo naša dva naroda i dali novi zamah strateškom partnerstvu dve zemlje. Ponosan sam na to što Srbija deli ista stremljenja i vizije sa državom koja, ne samo da predstavlja jednu od kolevki svetske civilizacije, već snažno, slobodno i principijelno gradi svoju budućnost.

U vremenima kad su mržnja, nasilje, izvrtanje istine i kršenje međunarodnog prava postali svakodnevica, bitno je da svi shvatimo koliko su mir i stabilnost važni, da sačuvamo razum, naš slobodarski duh i samostalnu politiku i da guramo Srbiju napred. Uzdamo se u sebe, verujemo u svoje snove i napredujemo što je moguće brže, na dobrobit svih naših građana.

Naša mala Srbija je lojalan prijatelj, pouzdan partner i znaće da odbrani istinu i sačuva svoju državu i narod - napisao je Vučić.