Autor: Informer.rs

15.07.2024.

12:39

Foto: Tanjug/ Vladimir Sporčić

Vesti

Vučić saopštio sjajne vesti: Otkrio kada počinje proizvodnja "grande pande", pa pomenuo plate i penzije

- Očekujem početak proizvodnje u Kragujevcu u kratkom roku. Ovo je velika vest za građane Srbije, za našu privredu, jer na osnovu toga možemo da donosimo odluke o povećanju plata i penzija - rekao je Vučić.

Evo kako će izgledati

"Grande panda" je prvi novi proizvod u svojoj porodici i pratiće ga nova vozila svake godine do 2027.

"Fijat grande panda" se ističe među drugim vozilima B-segmenta svojom kompaktnošću sa samo 3,99 metara dužine - manje od 4,06 metara prosečnih za segment - i ima jasne linije i dobro organizovanu prostranost zahvaljujući svojoj kompaktnoj zapremini.

Novi fijat model ima mesta za pet putnika. Dinamični dizajn karoserije generisan je njegovim naglašenim profilnim linijama.

Dolazi sa posebnim eksterijerom suptilnih kombinacija struktuiranih linija i mekanim i hrabrim površinama koje naglašavaju robusne lukove iznad točkova. Takođe, italijanski karakter nove "fijat grande pande" postaje odmah uočljiv kroz njen kultni italijanski dizajn koji je sinonim za

Kompaktno porodično vozilo će biti dostupno u jarkim bojama, uključujući žutu.

Oblik karoserije i kabine u obliku klina jasno je definisan i dodatno ističu nagibom krovne nosače, koji se kreću od vrha ka zadnjem delu.