16.07.2024.

15:20

Foto: Shutterstock/ATA images

Vesti

Savo i Ćuta pozivaju na nemire i haos! Lažni ekolozi šire paniku, pominju rat i mobilizaciju, a za sve prave alibi!

Jovanović je otišao korak dalje, pa je pomenuo i rat, a ljude pozvao na mobilizaciju!

- Donošenjem nove uredbe o projektu "Jadar" Vlada Srbije proglasila je stanje neposredne ratne opasnosti - rekao je za tajkunsku N1 lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta.

On je potom nastavio sa dizanjem panike te poručio građanima da se spreme za samoodbranu.

- Za Ekološki ustanak ova uredba upravo znači to. Objavu rata svom narodu. Zato pozivamo sve građane i slobodne ljude da se na poziv ljudi iz Gornjih Nedeljica spreme za opštu mobilizaciju! Da svi ko jedan branimo Dolinu Jadra! - poručuje Aleksandar Jovanović Ćuta.

Njegovim stopama ide i Savo najavljujući haos na ulicama i prizivajući krvoproliće, dok istovremeno pravi alibi za isto otvoreno kriveći neosnovano vlast.

- Dve godine vlast nije smela da vrati pojekat Jadar dok nisu završena dva ciklusa prevremeno raspisanih izbora. Umesto sopstvenog naroda vlast je odabrala da služi stranoj kompaniji - Rio Tintu. Za bilo kakve nemire i sukobe u društvu biće odgovorna vlast koja je pogazila Ustav sopstvene zemlje okupirala institucije i pretvorila se u prostitutku stranog faktora - rekao je Savo, pritom ne pominjujući da je Rio Tinto u Srbiju dovela bivša vlast još pre 20 godina.

Nije ovo prvi put da Manojlović poziva na haos, a da za to ima unapred smišljen scenario da okrivi vlast.

On je nedavno zapretio otvoreno ekonomskim terorizmom sa ciljem da zaustavi srpski izvoz!

Manojlović je otišao na TV Insajder kod Jugoslava Ćosića i poručio da će za 'blokade železnica i puteva koje planiraju biti krive jedino državne vlasti'!?!

Više o tome u POSEBNOJ VESTI.