16.07.2024.

19:39

Foto: Printskrin/Euronews

Vesti

Njima je glavna i jedina meta Aleksandar Vučić! Premijer Vučević o stravičnim Zvicerovim porukama protiv predsednika Srbije

Na ove pretnje osvrnuo se i premijer Srbije Miloš Vučević, koji je istakao da bezbednost predsednika države mora biti pojačana.

- Za tu bandu koju predvodi Zvicer i taj ozbiljni mafijaški kriminalni klan, prva i glavna meta jeste Aleksandar Vučić. Njima Srbija jeste problem na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Sve priče koje je neko naravno smišljeno plasirao, a to je rađeno od strane onih koji su medijska i politička potpora, istih ili sličnih finansijera i svega onoga što okružuju Zvicera i mesta odakle Zvicer dolazi, pokušava da optuži onoga ko im je glavna meta - rekao je premijer Vučević i dodao:

- Tu vidite najgoru zamenu teza. Ono što se desilo i u Slovačkoj, gde je isto bilo nemoguće da ne može da se desi, pa se desi pokušaj ubistva premijera Fica, pa imate ono što se desilo Trampu, isto vam se to radi Aleksandru Vučiću. Svaki dan se kriminalizuje, dehumanizuje i praktično pravi da je postao legitimna meta.