17.07.2024.

13:49

Foto: printscreen

Vesti

Gnusna laž direktora N1 otkriva užasnu istinu: Oni neće stati sa lažima, uvredama i satanizacijom Vučića sve dok neki ludak ne puca u njega kao što je pucao u Trampa!

Jedini ko se sprda sa tom tezom i relativizuje učestale laži, uvrede i pretnje upućene Vučiću upravo su N1 i njihovi sestrinski mediji iz kompanije United media (N1, Nova, Danas, Radar), baš oni koji najviše uvreda i laži o Vučiću i plasiraju u javni prostor.


Na to je ukazala i predsednica Skupštine Ana Brnabić, a skandalozan odgovor jutros je stigao od Igora Božića, programskog direktora N1. On je, gostujući na svojoj televiziji, bez trunke stida izjavio da dokumentarni film “Vladalac”, emitovan na N1, u kojem ne može da se čuje ništa osim laži, uvreda i klasičnog crtanja mete na čelu predsedniku Srbije, ne sadrži “niti jednu uvredu” upućenu Vučiću.


Iz Božićevih laži može da se izvuče samo jedan zaključak: N1 nema nameru da prestane sa satanizacijom Aleksandra Vučića sve dok neki ludak ne puca u predsednika Srbije kao što je pucao u bivšeg predsednika i aktuelnog predsedničkog kandidata u SAD.