18.07.2024.

11:17

Foto: ATAIMAGES/printskrin

Vesti

BOLEST NE BIRA! Skandal nad skandalima - u tajkunskom "Radaru" Vučić izrešetan i raskomadan!

Karikaturu za tajkunski, mrziteljski nedeljnik "Radar"potpisuje niko drugi već Dušan Petričić, dobro poznat po "karikaturama" ovakvog tipa! 

Zaista, skandal nad skandalima! A onda tvrde da oni ne pozivaju na linč Aleksandra Vučića i ne stvaraju atmosferu u javnosti Srbije koja može dovesti do najgoreg scenarija... 

Informer

Ko je zapravo Dušan Petričić?

Karikaturista Dušan Petričić poznat je po tome da podržava prozapadnu opoziciju i Dragana Šolaka, i nemalo puta je pozivao na nasilje, što u svojim gostovanjima, što putem karikatura. 

- Moramo kamenicama razlupati zgradu Predsedništva! Ako treba, neka bude i ljudskih žrtava - rekao je Petričić tokom svog gostovanja u emisiji DLZ na tajkunskoj Nova S. 

Petričić je jednom prilikom pozvao opoziciju i njihove pristalice koje blokiraju Srbiju na "ulazak u Predsedništvo i Skupštinu i za uši izvlačenje trenutnih stanara" i njihovo, kako je naveo "otpremanje u zatvor ili mentalnu ustanovu".

Informer

Povodom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu u Beogradu, đilasovski nedeljnik NIN ponizio je Srbe i Srbiju objavljivanjem sramne karikature. 

Informer

 

Dalje, u jeku priče oko slučaja Miroslava Mike Aleksića, učitelja glume koga je glumica Milena Radulović prijavila policiji za silovanje,  u nedeljniku NIN osvanula je karikatura Dušana Petričića u kojoj se kroz vređanje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića vređaju i žrtve silovanja.

Informer