18.07.2024.

14:58

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Božić rasturila Mariniku Tepić: Plasiraš samo gnusne laži i konstrukcije!

Božićkino saopštenje prenosimo u celosti:

''Ova ekspertkinja, ipak samo za propast Srbije, već duži vremenski period na nišanu svoje vazalne agende drži i Elektroprivredu Srbije!

Pa kada ne napada Vučića, njegovu decu ili brata tuče po interesima građana i države!

I dok se bori sa “podvojenom ličnošću” ili pak čistim licemerstvom svog gazde Đilasa, po pitanju litijuma, njena uloga je uvek tek epizodna i ima težinu i ozbiljnost poput one koju nosi i “kokoška iz Morovića”.

Ali zašto bi sramota sprečila Mariniku da i dalje plasira gnusne laži i konstrukcije kad nam je odavno objasnila da obraz nema?

Podsećam, Srbija je jedina u širem okruženju  u trenutku skorašnjeg opšteg energetskog kolapsa imala nesmetanu proizvodnju električne energije.

Verujem da je to dotuklo Mariniku Tepić čiji je večni cilj da Srbija bude u mraku.

Jer mrak je njeno jedino oruđe za skupljanje najbednijih političkih poena.

Kada nije prezala da roditeljima ubijene dece u Ribnikaru kaže da nemaju tapiju na bol, zašto bi nacionalni interesi Srbije bili prepreka za ostvarenje njenih bolesnih ambicija?

Šta je jedan EPS za nju - manje, više!

Srbija nije više država-parija kakvom ju je napravio njen Dragan Đilas i  Marinika Tepić očigledno i nažalost teško podnosi rezultate koje je postigao Aleksandar Vučić na svakom koraku.

Energetski sistem Srbije je stabilan i u veoma teškim vremenskim uslovima, za građane Srbije uspešno obezbeđuje redovno i nesmetano snabdevanje, što je ozbiljan izazov sa kojim na kraj veliki broj zemalja u Evropi teško izlazi, a videli smo i potpuni slom u kojem je Srbija ostala sigurno da sija!

Verujem da je svaki uspeh Srbije za Mariniku i slične strahovit udarac!'', piše u njenom saopštenju.