Autor: Informer.rs

18.07.2024.

20:19

Foto: Dimitrije Goll

Vesti

Ekstremista Bećirović se uplašio uspeha Srbije! Na najjadniji način bezuspešno pokušao da minira našu zemlju

Bećirović se nemačkom kancelaru žalio na donošenje deklaracije Svesrpskog sabora koja, kako mu je rekao, prema pisanju islamističke Slobodne Bosne, ako dođe do sprovođenja pojedinih njenih zaključaka, može ugroziti međunarodno i nacionalno pravo Bosne i Hercegovine, kao i mir i stabilnost u regionu.

Očigledne su namere Bećirovića da osujeti politički uspeh Srbije na međunarodnom planu. Kako je ranije najavljeno, nemački kancelar uskoro dolazi u posetu Beogradu, a prema poslednjim informacijama on će na beogradski aerodrom sleteti večeras oko 23 sata. 

Informer

Bosanski ekstremista Bećirović je iskoristio priliku pred Šolcov dolazak, da na najjadniji način opanjkava Srbiju i pokuša da ga spreči da dođe u Srbiju, ali očigledno u svom podlom planu nije uspeo.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom na otvaranju četvrtog Samita Evropske političke zajednice u Londonu.

"Srdačan susret sa Olafom Šolcom. Vidimo se uskoro u Beogradu", napisao je Vučić na Instagramu.

Vučić danas učetvuje na četvrtom Samitu EPZ koji se održava u palati Blenim u Vudstoku, nadomak Londona gde ima niz bilateralnih sastanaka.

On je juče rekao da će u petak imati bilaterlni sastanak sa Olafom Šolcom u Beogradu i da će razgovarati i o evropskom putu Srbije, političkim odnosima, razvoju naše ekonomije, kao i da će sa EU tada biti potpisan memorandum o razumevanju u vezi sa mineralnim sirovinama.