19.07.2024.

13:47

Foto: Foto: Printscreen

Vesti

Vučić se sastao sa predstavnicima Mercedes benca: Srbija nezaustavljiivo raste, u nama ćete imati odgovornog partnera

- Ogromna čast za našu Srbiju da ugosti glavnog čoveka Mercedes-Benc Grupe, globalnog giganta i lidera u inovativnim tehnologijama u automobilskoj industriji. Sa Olom Kalenijusom razgovaram o svim prednostima i izazovima u proizvodnji električnih automobila, kao i o najvišim svetskim standardima na kojima njegova kompanija beskompromisno insistira i koje ćemo mi svakako ispuniti - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Vučić je istakao da Srbija, osim resursa i odličnog poslovnog okruženja, ima i najbolje inženjere i mlade stručnjake, željne rada, znanja i usavršavanja, a koji "sanjaju o tome da jednog dana rade u kompaniji poput Mercedes Benc".

- Govorili smo i o dodatnim mogućnostima za saradnju, jer Srbija snažno i nezaustavljivo raste, otvarajući svoje potencijale za najveće igrače u svetskom biznisu. Izrazio sam uverenje da je ovo tek početak saradnje sa čuvenim Mercedes-Bencom, koji će u našoj zemlji imati odgovornog i ozbiljnog partnera i domaćina, kao i sve uslove za dodatni razvoj i širenje poslovanja. Ponosan na Srbiju! - naveo je Vučić.